Corona (Update 24-03-2020)

12 maart 2020

Als reactie op de persconferentie die de Nederlandse regering op 23 maart hield, zien wij ons genoodzaakt al onze persoonlijke behandelingen voor fysiotherapie vooralsnog uit te stellen tot 6 april.

Van 24 maart tot 6 april is de praktijk gesloten voor bezoekers.

Alle geplande afspraken, op de praktijk en aan huis, gaan in die periode NIET door.

Het was voor ons een heel lastig besluit, maar het is duidelijk dat het voor uw en onze veiligheid beter is u gedurende deze periode niet persoonlijk te zien.

Om u toch zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn we voor raad en advies onverminderd de hele dag (van 08.00 uur tot 17.00 uur) bereikbaar op 0524 – 750 730.

Heeft u een nieuwe klacht?
Bel 0524-750730 en u wordt door onze fysiotherapeut teruggebeld voor een zo nauwkeurig mogelijk te stellen diagnose en advies op afstand.

Bent u reeds bij ons onder behandeling?
Onze fysiotherapeut neemt in de week van 30 maart tot 6 april contact met u op, om af te stemmen hoe het gaat en wat u zelf verder kunt doen om uw klacht positief te beïnvloeden.

We hopen dat het ons met z’n allen in Nederland lukt het Coronavirus onder controle te krijgen. In navolging daarvan hopen we uiteraard ook op groen licht om u weer persoonlijk te kunnen zien voor behandeling en advies.

Nieuws daaromtrent kunt u van ons verwachten via website en Facebook!

We wensen iedereen veel sterkte in deze tijd.