Fysiotherapie

Fysiotherapie te Coevorden en Aalden-Zweeloo

Medifast Fysiotherapie

Fysiotherapie, geboden bij Medifast Coevorden en Zweeloo

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Bij de fysiotherapeuten van Medifast kunt u terecht voor de behandeling van bestaande klachten, maar ook om (ergere of verergering van) klachten te voorkomen. Fysiotherapie wordt geboden bij Medifast Coevorden en Medifast Aalden-Zweeloo.

Diagnose en behandeling
Bij de eerste afspraak vormen we een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door u te onderzoeken. Op basis van de uitkomst van dit onderzoek, stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op.

Shockwave therapie
Onze fysiotherapeut biedt ook shockwave therapie bij Medifast Coevorden en Medifast Aalden-Zweeloo. Shockwave therapie is een uitermate doelmatige behandeling van klachten ten gevolge van verkalkingen in pezen of banden, zoals bijv. hielspoor of frozen shoulder.

Echo apparaat
Medifast Coevorden en Medifast Aalden-Zweeloo beschikt over een echo apparaat, waarbij de fysiotherapeut letsels aan spieren, pezen of banden in beeld kan brengen. Ook wordt vaak voorafgaand aan een behandeling een extra echo onderzoek gedaan door de fysiotherapeut.

Waarom naar Medifast?
Medifast onderscheidt zich door de nauwe samenwerking met de medisch specialisten van het ziekenhuis. Hierdoor blijven we steeds up-to-date van de laatste inzichten op medisch gebied en zijn we in staat hoogwaardige paramedische zorg te bieden.

Kosten fysiotherapie behandeling
Fysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering, tenzij het gaat om een chronische aandoening. We raden u aan uw zorgverzekering te raadplegen over uw persoonlijke vergoeding. Zie ook de tarievenlijst. Medifast heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.

Afspraak maken
Voor een afspraak kunt u bellen met 0524-750730 of het contactformulier invullen.

Samenwerking met podotherapeut
Wij werken samen met de podotherapeut in onze vestiging te Coevorden.
De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Voor meer informatie, klik op het logo.