Dry Needling

26 juni 2024

Dry Needling bij Medifast Fysiotherapie Coevorden en Zweeloo

Bij Medifast gebruiken we met veel succes Dry Needling om spierpijn en spanning te verlichten. Deze techniek, waarbij naalden in de spieren worden ingebracht, helpt knopen en spanningen los te laten. Dit zorgt voor minder pijn en een betere mobiliteit. De behandeling is bovendien relatief pijnloos, wat het voor veel mensen een aantrekkelijke optie maakt.

Onze fysiotherapeut Sian Broekman past Dry Needling nu een jaar toe en heeft hiermee veel goede resultaten behaald. “Het is geweldig om te zien hoe snel mensen herstellen en pijnverlichting ervaren na een behandeling,” zegt Sian. “Dry Needling biedt echt een effectieve en vrijwel pijnloze oplossing voor hardnekkige spierklachten.”

We zijn ook blij om te melden dat we binnenkort een nieuwe collega gaan opleiden in Dry Needling. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen met deze behandeling.

Bij Medifast streven we er altijd naar om de beste zorg en de meest effectieve behandelingen te bieden.

Heeft u spierpijn of spanning en wilt u weten of Dry Needling iets voor u is? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen u graag!

Tel: 0524-750730 Mail: [email protected]