Medifast zoekt proefpatiënten voor nieuwe behandeling!

12 oktober 2023

Pijn aan gewrichten, spieren, banden/pezen of rug?

Doe nu mee aan ons onderzoek naar de effectiviteit van Hoog Energetische Inductie Therapie (HEIT)!

Enraf Nonius is ontwikkelaar van medisch wetenschappelijke behandelapparatuur. Deze organisatie heeft Medifast Coevorden gevraagd om proefbehandelingen te doen bij patiënten met pijnklachten van spieren, banden of gewrichten.

HEIT is een pijnloze behandeling waarbij uw klachten behandeld worden met elektromagnetische therapie. De pijn wordt direct verminderd en deze pijnvermindering houdt langere tijd aan, aldus Enraf. Tevens wordt ook de oorzaak van de pijn aangepakt en helpt het krachtige electromagnetisch vermogen van de apparatuur de herstelprocessen van de weefsels te bevorderen.

Medifast is daarom op zoek naar de mensen die al langere tijd (chronische) pijnklachten hebben en hiervoor deel willen nemen aan deze nieuwe behandelmethode.
We gaan uw klachten gedurende een periode van 4 weken behandelen met HEIT. Voorafgaand aan de start van de behandeling meten we uw pijn en dat doen we na 4 weken opnieuw. De testresultaten worden vervolgens gedeeld met Enraf.

Dus heeft u pijnklachten van uw rug, schouders, heupen of knieën en wilt u graag deelnemen aan ons onderzoek? Stuur ons dan een verzoek voor een afspraak op [email protected] met uw volledige naam en adresgegevens, uw geboortedatum en het telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken. Er is slechts een beperkte toegang tot deze therapie, dus meldt u snel aan!